Astroloji

28 Ekim Boğa Burcu Parçalı Ay tutulması

28 Ekim saat 23.23’te Boğa burcunun 5 derecesinde Parçalı Ay Tutulması gerçekleşiyor.

Ay tutulmaları güçlü dolunaylardır ve iç dünyamızın, dışarıdaki yaşam şartlarına karşı değişecek ve açığa çıkacak yönlerini aydınlatarak güçlü dönüşümler yaşamamızı sağlar ve güçlü duygular ortaya çıkarır. 1 ay boyunca etkilerini anlayıp hissedebileceğimiz bir zamana geçiyoruz bu tutulmayla.

Boğa Burcu Ay tutulması genel anlamda, maddi kaynaklar, para, ticaret, yatırım, doğal kaynaklar, üretim şekillerinde gündemler ve sağlama aldığımızı konularda kazanç ve kayıplara yönelecek etkileri doğuracaktır. Yükselende Yengeç burcu bu alanlardaki güvenlik ihtiyacımızın önemini vurguluyor.

Burç ve yükselen burçlara göre etkileri ise şu şekilde;

KOÇ: Maddi yatırımlarınızla ilgili sonuçları görüp değerlendirebileceğiniz bir dönemdesiniz. Harcamalarınızı kontrol altına almalısınız. Kendinizi güvende hissettiğiniz alanlarda yeni bir imaj ve duruş sergileyebilirsiniz. İkili ilişkilerinizdeki dengeyi korumaya özen göstermeli karşınızdaki insanı hiçe saymadan kendi değerinizi ortaya çıkarmalısınız.

BOĞA: Fiziksel anlamda yenilenmek isteyebilir ve kendinizi toparlama dönemine geçebilirsiniz. Sağlığınıza daha fazla önem vermeniz gereken bir dönemdesiniz. Hal, tavır ve davranışlarınızı değiştirmenin tüm yaşamınızı değiştirecek etkiler doğuracağının farkına varabilirsiniz. Sabit duygu ve düşünceleriniz bile yaşamın size getirdiği şartlar dolayısıyla değişime geçebilir.

İKİZLER: Açığa çıkmasından çekindiğiniz ya da fazla bastırdığınız birtakım duygularınız, hırslarınız ve istekleriniz bu tutulma etkisinde dışa vurma ihtiyacı yaşatabilir size. Efor sarfettiğiniz konular yüzünden strese girdiğinizi ve sağlığınızın bozulduğunu fark edebilirsiniz. Haberci rüyalarınız artabilir. Meditasyon çalışmaları ve ibadet bu dönemde size çok iyi gelecektir.

YENGEÇ: Arkadaş çevrenizi ve sosyal yaşamanızı değerlendirme sürecine giriyorsunuz. Daha fazla konuşulacak ve ihtiyaç duyulacağınız alanlar açılıyor. Hayatınızı daha eğlenceli ve hareketli kılmak adına, yaşamınızda kalıcı değerler oluşturacak yeni sosyal faaliyetlere adım atabilir ve grup etkinliklerinde yer alabilirsiniz. Eski arkadaşlarınızdan haberler alabilrisiniz.

ASLAN: Uzun zamandır devam eden proje ve çalışmalarınızın sonuçlarını görebileceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Kariyer yaşamınızda şanslı etkiler doğuyor. Toplumdaki statünüzün artacağı yenilikler yaşamınızı etkileyebilir. Yaşadığınız toplumda duyduğunuz gündemler kendinizi güvenceye almak adına daha sağlam adımlar atma isteğinizi artıracaktır.

BAŞAK: Hukuksal bir süreç içerisine girebilirsiniz, devam eden bir süreç varsa sonuçlanacağını bu dönemde görebilirsiniz. Uzun seyahatler yapmak isteyebilir, taşınma isteği ile yaşayacağınız yeni yerlerin keşfine girebilirsiniz. Size maddi kazanç sağlayacağını düşündüğünüz alanlarda eğitimler alabilir kendinizi geliştirmek isteyebilirsiniz.

TERAZİ: Yatırımlarınızı ve kazançlarını arttırmak için yeni yöntemler deneyeceğiniz bir sürece giriyorsunuz. Bankalar, sigorta işlemleri, başkalarından gelebilecek yeni kazanç kapıları, borç yapılandırmaları gibi konular bu dönemde gündeminiz olabilir. Cinsel yaşamanızı hareketlenebilir. Sağlık ya da estetik için çeşitli operasyonlar uygulatabilirsiniz.

AKREP: Eşinizden, sevgilinizden, ikili ilişkilerinizden ya da ortaklarınızdan güç alacağınız bir dönem olan bu tutulma etkisiyle karşınızdaki kişiler sayesinde kendinize ışık tutabilecek ve karşınızdaki bu insanlar hakkında bilmediğiniz birçok gerçeği bu dönemde anlayabileceksiniz. Çalışma yaşamınızda şanslı ve güçlü etkiler ile daha hızlı kararlar alıp harekete geçeceğiniz olaylar yaşanabilir.

YAY: İş yaşamınızda daha kazançlı olmak adına yeni fırsatları kovalayabilir, emeklerinizin karşılığını almak için daha stratejik davranacağınız bir sürece geçebilirsiniz. Yaşamdan keyif almanın yeni yollarını arayabilir ve eski değişmez dediğiniz rutinlerinizin yerine yenilerini koyabilirsiniz. Sağlığınız açısından kontrollerinizi ihmal ettirmemeniz gereken bir dönem.

OĞLAK: Artan sorumluluklarınızla gelen yorgunluğu azaltmak ve eğlenceli yönlerinizi arttırmak adına yeni hobiler edinmek bu dönemde size iyi gelecektir. Bastırdığınız yönlerinizi yeni eğlence alanlarıyla dışarı çıkarmak sizi daha mutlu kılacaktır. Yaşam şartları bahanelerinizi bile bertaraf edecek şekilde daha fazla eğlenmeniz ve yaratıcılığınızı geliştirmeniz için size fırsatlar sunabilir bu dönemde.

KOVA: İş yaşamı ve ev konforu arasındaki dengeyi korumak adına ev ve aile konularında değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Yeni yatırımlarınız ev ve arsa gibi konulara yönelebilir. Aile içinde yaşanacak değişimlerle kalıcı sandığınız değerleriniz yön değiştirebilir. Aile kurmak ya da aile yaşamında değişikliklere geçmek isteyebilirsiniz.

BALIK: Yeni eğitim istekleriniz artabilir, yeni iletişim yolları arayışına girebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki insanlara farklı bir penceren bakıp değişime gidebilir ve yakın çevrenizde bazı bilmediğiniz gerçeklerle yüzleşebilirsiniz. Kısa seyahatleriniz artabilir. Yenilenmek adına yeni insanlarla tanışabilir farklı bir iletişim tarzı doğurabilirsiniz yaşamınızda. Yakın ve güvenilir bir çevre arayışına girebilirsiniz.

 

Bu Gönderiyi Paylaş