Astroloji

5 Mayıs Akrep Burcu Ay Tutulması

5 Mayıs saat 20.33’de Akrep burcunun 14 derecesinde Ay tutulması gerçekleşecek

Bu tutulma yani yüksek enerjili Dolunay yaşamlarımızdaki tamamlanışları, sonuçlanmaları ve bitişleri gerçekleştirecektir

Akrep burcunda gerçekleşen bu gökyüzü olayı yüksek karmik enerjilerin dönüşümünü yaşatacaktır her birimize. Değişim ve dönüşüm krizli ve sancılı olsa da ektiğimizi biçme dönemini yaşayacağız. Akrep burcunda gerçekleşen bu tutulma ölümlerle, şiddetle, yalanlarla, suçlarla, hırsızlıklarla ve gizlenmiş olaylarla ilgili açığa çıkacak konuların gündemini oluşturacaktır.

Boğa, Aslan, Akrep ve Kova burçları en çok etkilenecek burçlar. Haritalarımızda bu burçlara düşen evlerimizde dönüşümün kaçınılmaz krizlerini yaşayacağız.

Toplumsal anlamda da büyük değişimler eşiğindeyiz. Yıkıcı enerjiler, gizli saklı kalmış konuların gün yüzüne çıkışı, cinsel suçlar, kıskançlık, savaş enerjisi ve kin gibi kötücül duyguların açığa çıkması bu tutulma zamanlarında değişimin şeklini gösterecek. Akrep burcunun en karanlık derecesinde gerçekleşecek bu tutulma sonrası açığa çıkacak gerçekler büyük şok etkisi yaratacaktır. Türkiye Akrep burcu olduğu için ülkemizde yaşanacak kriz dönemleri kötücül bir etki gibi görünse de aydınlığa çıkmanın habercisi niteliğinde olacak.

Bu dolunayın herkes için güzel tamamlanışlar getirmesi dileğiyle..

Bu Gönderiyi Paylaş